Dinas story

Datum: 2012-06-30 / Tid: 20:32:03
Tänkte berätta lite om min egna häst Dina...

Dina är ett Gotlandsruss född 1987 e: Jutard u: Dana. Hon mäter ca 128 i mankhöjd... I ridskolebranchen har hon varit i nästan hela hennes liv och det kommer hon nog att fortsätta vara i några år till! Dina är utbildad LC dressyr och hopp, och tävlat många klubbtävlingar med fina resultat... Har starta LC dressyr med placeringar. Dina var också den som fick mig att fortsätta rida. Första gången vi skulle galoppera trillade jag av och blev jätterädd...  Så jag tog uppehåll i nån månad. Sedan började jag att sakna alla härliga och goa ponnyer på Lockenkil men mest så saknade jag Dina! Så jag började igen. Men bara efter några veckor kom nyheten; Lockenkilsridskola skulle läggas ner och bli ett privatstall! Då började Dina och Amorina bli gammla och Mia Vedlund (Lockenkils ägare) tyckte att Dina och Amorina inte var något att ha kvar. Så det var då det blev bästemt att Dina och Amorina skulle gå till slakt! Det var också då, min nuvarande tränare och ridlärare hade bestämt att starta ridskola! Marianne jobbade på lockenkil och kände Mia Vedlund och frågade om hon fick låna några ponnyerna till hennes ridskoleverksamhet, det fick hon. I en tidningsartikel stod det att Lannaponnyridskola skulle startas, det stod även att Lockenkils gamla ponnyer skulle vara aktiva på Lannaponnyridskola. Så självklart ville jag börja där! Då var året 2008... Jag började på Lannaponnyridskola och efter ett tag blev jag fodervärd! Men jag började som fodervärd på en häst som hette Magnum, han hade också stått på Lannaponnyridskola... Efter ett tag visade det sig att Magnum var lite brallig och han skickades tillbaka till Lockenkil. Det var då jag blev fodervärd på Dina! Ett år tror jag  efteråt var det stallmöte. Men något var skumt. När mamma kom in med tårta och min kompis Emma's mormor kom in (Emma var fodervärd på Amorina) började jag och Emma undra... Marianne kom in med två vita kuvert och stallmötet började... Efter en stund tog Marianne upp de två vita kuverten och räckte dem till mig och Emma. Vi öppnade kuverten och gissa vad som stod där! Det stod; Lycka till, nu är hon din Dina! Samma sak stod på Emmas kort fast ist för Dina stod det Amorina! Gissa om vi blev glada! Emma och jag sprang in till hästarna och kramade om dem!!! Just nu går Dina och Amorina med i ridskoleverksamheten fast det är vi som äger dem. Skälet till att dem går med där är för att Emma och jag skall behöva åka ut till dem varenda dag. Dina fyllde 25 år imars , men en är hon pigg! Vi hoppade höjdrekord förra året. 85 centimeter!

En liten solskenshistoria :)

 

 


BFF's

Datum: 2012-06-30 / Tid: 20:28:22
Vänner kommer vänner går men riktiga vänner dem består, ett ordspråk jag aldrig skall glömma!
Många såkallade vänner har svikit mig men dem som har varit äkta har alltid stått vid min sida! Mina allra bästa kompisar har funnits där för mig, i ur och skur, vått och torrt... Det är vad som menas med en vän! Jag har blivit sviken många gånger och då menar jag inte typ 5 gånger... Det har nog varit minst.. Jag vet inte riktigt men det är många! I tvåan mådde jag så hemskt dåligt att jag funderade på att byta skola! Även i 4:an har samtalsämnet ''byta skola'' kommit upp många ggr vid köksbordet men det har aldrig blivit av. Även frågan om att byta stall har kommit upp ngr ggr! Det är tur att jag varken bytte skola eller stall för hade jag bytt stall hade jag nog ALDRIG träffat Julia... Julia, en kompis som aldrig sviker och alltid står vid m in sida... DET är vad man kallar en bästis! Sedan har vi min andra bästis Felicia, en tjej som är två år yngre men känns ibland som två år äldre än mig själv... Felicia och jag har känt varran i hela våra liv, eller ja... Sen hon föddes enda sedan den dag vi blev omkullsprungna av våra hundar har vi varit oskiljaktiga... Felicia och jag har bott grannar tills den dagen jag flyttade ca 20 maj... Nu ska Felicia också flytta från älskade Hälleby. Det var så skönt att ha en vän som bodde 25 steg ifrån en och som alltid ställde upp! Felicia och Julia som jag driver denna blogg med är mina absolut bästaste vänner och dem kommer alltid finnas vid min sida! Best friends forever and always som jag och Julia säger... <3 PS. Kolla gärna in Felicias blogg www.busflisan.devote.se
 
 

Kommer ett långt inlägg sen...

Datum: 2012-06-30 / Tid: 20:07:19

Cypern....

Datum: 2012-06-30 / Tid: 20:05:38
Om exakt en månad drar jag till cypern med pappa... Det ska bli fett kul! Ojojoj vad jag kommer vara brun när man kommer tbx till örebro! Ska försöka jobba av mig ''bondbrännan'' som man fått när man drar på sig pikétröjor ist för bikinin -.- Men är man hästtjej så är man... :)
 
 
 

Dags för byte???

Datum: 2012-06-30 / Tid: 19:59:10
Hehhe ska försöka övertala mamma och pappa göra sig av med Hondan och Bmwn... Nu vill jag ha en sånhär..!  Go RGB!
 

Lördaag....

Datum: 2012-06-30 / Tid: 17:34:46
... Betyder Lördagsgodis!!!! ;) Ska kurra ihop mig framför tvn nu och äta godis :3
 
 
 

Dumma nya blogg.se

Datum: 2012-06-30 / Tid: 17:21:53
Usch!!!! Bara hatar nya blogg.se nya layout! T.ex när man lägger ut en bild på sin blogg så syns inte hela bilden!! Usch hatar den lika mycket som tidslinjen på Facebook! -.-
 
 
 
 

Wanties and Needies

Datum: 2012-06-30 / Tid: 17:02:10
Känner att jag ska ta inhandla liiite nya saker, detta är vad jag har tänkt att shoppa (både till mig och hästen)
 
 
 
 
 
 
                                                             Discogrimma till Dina
 
 
 
 
                                                                 Senskydd till Dina
 
 
 
 
 
                                                                        Bakstrykkappor till Dina
 
 
 
 
 
 
                                                                       Svanskappa till Dina
 
 
 
                                                          Grå V-ringad tröja till mig 
 
 
 
 

Frågestund imorn

Datum: 2012-06-30 / Tid: 16:16:11
Imorn har vi frågestund och tyvvär kommer det inte bli någon videobloggning (tror jag), ni förstår Julia och jag hinner inte träffas så ofta eftersom det är väldigt svår att hitta en tid som passar..! Men ímorn kommer alla x frågor komma upp här på bloggen med svar och allt...! Ni kan fortsätta fråga i detta inlägg tills kl 0.00 i natt/kväll så får ni alla frågor i morn...
 

Länkbyte

Datum: 2012-06-30 / Tid: 16:07:51
Länkbyte:
 
www.vibymuppen.blogg.se
 

Tango imorn

Datum: 2012-06-29 / Tid: 16:46:36
Ska till Tango imorn efter lunch.... Ska rida med Malin och hennes häst Mardröm. Om det blir fint väder kommer vi rida till lannagruvan och bada<3333 :D
 
Kan inte sluta kolla på denna bild!
 

Lillmarken idag! :D

Datum: 2012-06-29 / Tid: 03:34:04
idag blire lillmarken! woho! :D

//Julia//

Glöm inte frågestunden! :)

Datum: 2012-06-26 / Tid: 11:21:22
Hellu!! =D
 
Glöm inte bort våran frågestund nu va?! :)
Det är ju bara 5 dagar kvar :o
 
Ni kan fråga hur många frågor ni vill och det kan ni göra här! :D
 

Mer ridövningar!

Datum: 2012-06-25 / Tid: 21:43:38
Hellu!! =D
 
Nu kommer fler av dom ridövningar som jag gjorde! :)
samt den första!!
 
___________________________________________________
 
 
Ridövning 1
kontroll på cerpentinbåge
Vad använder man?
Man plockar först fram ett lågt hinder på 30-50 cm mellan F och B på medellinjen. Sen plockar man fram 3 travbommar mellan B och E på medellinjen samt ett 30-50 cm högt hinder mellan M och B på medellinjen.
 
Hur gör man?
Rid bara i en vanlig cerpentinbåge med 3 bågar i trav eller gallop om du känner att du klarar av det. Rid i ett lungt tempo så att hästen/ponnyn inte springer iväg.
 
Vad är syftet med övningen?
Syftet med övningen är att hästen ska bli mjukare och på så sätt lyssna bättre. Gör det inte svårare än du och dn häst klarar av och dra inte hästen i munnen när du svänger.
 
Hur kan jag utveckla övnigen?
Du kan göra lite olika tempoväxlingar eller göra ått volter vid varje hinder. (kan göra en bild på det)
 
Svårighetsgrad:
Medelsvår
___________________________________________________
 
Ridövning 2
mjuk med volter

Vad använder man?
För den här övningen behöver man inga redskap! Det enda man behöver är ett ställe där man kan göra den på! :)
 
Hur gör man?
Man kan göra den här hur som helst och åt vilket håll som helst men man måste ju börja någon stans så om du kommer i skritt vid A och lägger en volt och sen när du kommer till F så kommer du fram i trav och lägger en volt vid B och när du kommer ut till M bryter du av till skritt, lägger en volt vid C och fattar gallopp vid H och en volt vid E. När du kommer upp till K bryter du av till skritt och gör om det hela.
 
Hur kan man utveckla övningen?
Läng steget imellan volterna och i volterna så kortar du steget så att hästen får jobba ännu mer med ryggen och bakbenen. Du kan också prova att ställa hästen utåt ibland för att du ska kunna jobba mer med ytterhjälperna.
 
Vad är syftet med övningen?
Syftet med övnigen är att hästen ska bli mjuk i nacken och att den får jobba med ryggen och bakbenen mer än om du bara rider rakt fram.
 
Svårighetsgrad:
Lätt
 
Snart kommer mera!

Marieberg! :D

Datum: 2012-06-25 / Tid: 14:27:30
Hellu!! =D
 
nu ska jag till marieberg! :)
 
uppdate kommer!!

@ Linköping snart

Datum: 2012-06-22 / Tid: 09:17:55
Tjenare, nu ska jag till linköping för att fira midsommar... Dunkas Bieber och 1D på högsta volym ;) Fett nice <3!
                  Bild på mig och Tango från i tisdags fotad av Julias syrra
 
 

...

Datum: 2012-06-21 / Tid: 21:13:24
 

Mina ridövningar!

Datum: 2012-06-21 / Tid: 14:15:42
Hellu!! =D
Har suttit lite vid photoshop och ritat lite ridövningar som är rätt bra faktiskt :D
jag är inte så duktig i programmet så de blev inte så bra men de får duga! :)
_______________________________________________________________
 
Ridövning 1
 
 
Vad använder man?
Man plockar först fram ett lågt hinder på 30-50 cm mellan F och B på medellinjen. Sen plockar man fram 3 travbommar mellan B och E på medellinjen samt ett 30-50 cm högt hinder mellan M och B på medellinjen.
 
Hur gör man?
Rid bara i en vanlig cerpentinbåge med 3 bågar i trav eller gallop om du känner att du klarar av det. Rid i ett lungt tempo så att hästen/ponnyn inte springer iväg.
 
Svårighetsgrad:
Lätt
 
de andra kommer snart :)

Weii!!!

Datum: 2012-06-21 / Tid: 11:50:10
Hellu!! =D
 
Nu har jag ingen feber längre och det är jag glad över :D
hade lixom 36.9 grader förut så nu kan ingen säga att jag har feber längre:)
nu ska jag kolla lite övningar som jag kan göra med Solis! <3
 

Weii!!!

Datum: 2012-06-21 / Tid: 11:50:09
Hellu!! =D
 
Nu har jag ingen feber längre och det är jag glad över :D
hade lixom 36.9 grader förut så nu kan ingen säga att jag har feber längre:)
nu ska jag kolla lite övningar som jag kan göra med Solis! <3
 

Weii!!!

Datum: 2012-06-21 / Tid: 11:50:09
Hellu!! =D
 
Nu har jag ingen feber längre och det är jag glad över :D
hade lixom 36.9 grader förut så nu kan ingen säga att jag har feber längre:)
nu ska jag kolla lite övningar som jag kan göra med Solis! <3
 

Weii!!!

Datum: 2012-06-21 / Tid: 11:50:08
Hellu!! =D
 
Nu har jag ingen feber längre och det är jag glad över :D
hade lixom 36.9 grader förut så nu kan ingen säga att jag har feber längre:)
nu ska jag kolla lite övningar som jag kan göra med Solis! <3
 

bnshgxgafgtxd

Datum: 2012-06-21 / Tid: 08:27:22
 

Usch! Feber :P

Datum: 2012-06-20 / Tid: 18:17:19
Hellu!! =D
 
just nu ligger jag hemma och har 38,5 graders feber samt hostar som en dåre -.-
det enda som är bra när man är sjuk är att man blir bort skämd men idag hade jag kunnat göra nästan vad som helst för att vara frisk nu när det är så fint väder! -.-
aja nu känner jag mej bättre och hoppas att det blir fint väder imorgon och att jag är frisk framför allt :/
 
här är några bilder som jag fotade med min syrras kamera! :)
 
 
kommentera gärna!! :D
 

Anna här och lämnar lite bilder :)

Datum: 2012-06-20 / Tid: 10:07:28
Nu är det Anna här igen och lägger upp lite bilder från gårdagen :)
Fina paret Tango & Ella :)
 
Sen de söta Solis & Julia.
Julia red Tango på igenridningen igår.
Lag 1:a och Individuell 2:a på hopptävlingen de hade på lektionen.
 
Ella longerar Robin Hood på ridlägret som var.

Anna...

Datum: 2012-06-20 / Tid: 08:43:45
Julias syster Anna fotade oss med Tango och Solis igår så några bilder blir det iallafall...

CV XVSBXVCDPX¨

Datum: 2012-06-20 / Tid: 08:41:26

Vad tycks?

Datum: 2012-06-20 / Tid: 08:39:42
Vad tycker ni om den nya headern?
 
 
 
 

@ Ridläger snart

Datum: 2012-06-20 / Tid: 08:36:37
Snart är det ridläger! Tagga hoppdag :D


Snart kommer BILDER!! :D

Datum: 2012-06-19 / Tid: 22:35:13
Snart kommer det bilder från i dag men ni får väl nöja er med en gammal bild så länge! :)

 
jag i vintras :)
 

Hoppade idag! :D

Datum: 2012-06-19 / Tid: 22:32:14
Hellu!! =D

Idag hoppapde jag på lektionen! :)
Jag fick rida igen för jag var inte med i lördags :)
Jag ville ju självklart (som ni kanske förstår) ha Slis!! 
men fick nöja mej med Tango :/
aja det gick rätt bra faktiskt :)
Snart kommer det någon liten bild! :D
 
Kram på er 
 
 
 

FACEBOOK NÖRD??

Datum: 2012-06-19 / Tid: 00:24:54
Hellu!! =D

Ngn mer än jag som ä en FACEBOOK NÖRD?? :">

Följa via BLOGLOVIN!! :D

Datum: 2012-06-18 / Tid: 18:01:59
kommer länk

Anna är här och tittar in :)

Datum: 2012-06-18 / Tid: 14:17:53
Hejsan!

Det här är Anna som tittar in och skriver ett inlägg... Jag är den som sköter designen här på Tangosolisarnas blogg och nu är jag här igen för att storrenovera om den till mer sommarkänsla och så. :) Därför kan det se lite rörigt ut medan jag fixar och donar :)

När jag inte är här och hjälper till så hittar ni mig på min blogg Livet Bakom En Kamera!




Ny design!! :D

Datum: 2012-06-18 / Tid: 14:04:08
Hellu!! =D

snart kommer en mer somrig design hit till oss tangosolisar :D
mer info får ni av anna :D

USCH!! Hur kan detta hända!! >:O

Datum: 2012-06-18 / Tid: 12:58:31
Hellu!! >=O

sorry för den arga gubben men du är jag verkligen ARG!!!
ja bilden säger allt!! D:
gå in på vår facebook sida för att visa att du bryr dej! D:




S❤LIS TOMORROW! :D

Datum: 2012-06-18 / Tid: 12:20:23
Hellu!! =D

jag vill bara börja med att tacka er som skriver så snälla kommentarer och frågar grejer till frågestunden :D
det glädjer så enormt :D så fortsätt så!! :D
men nu ska jag berätta om morgondagen xD
för första gången på nästan 2 veckor ska jag få träffa Slis! :D :(
jag vet dock inte om jag kommer få rida han men huvudsaken är att jag får träffa han :D
Här ska vi se om vi hittar lite bilder :D
Bilder fotade av Anna på http://livetbakomenkamera.blogg.se/

Ridläger nu :D

Datum: 2012-06-18 / Tid: 07:58:51
Hejsan hoppsan, idag var det ridläger!!! :D Förresten, tack Tilda<333333 för den fina kommentaren, den värmde verkligen!!!<333333 Idag är det ridläger och gjorde iordning en videoblogg som jag ska försöka  lägga in i kväll :D <333333 Sanna och Sabina kommer och hämtar upp mig sen så äntligen har jag tid för blöggen<3... Usch ;( nu kommer vi till det mindre roliga... För det första så regnar det ute... Och för det andra så ska Dinas tandläkare komma imorn och söva ner henne för att verka hennes tänder ;(, och självklart så måste jag va med... Även om jag kommer att blunda och säkert springa ut från stallet... Hehhhe, men det ska och kommer bli en rolig vecka + att våran webdesigner Anna kommer till bästa Örebro och fixar en ny somrig design till oss o.O (Y)WOOOOPPAAA!!!! Tänker att rött kanske är liiite juligt :/ Och juste kommer nog smälla av sen eftersom jag bor mitt i stan och det ända jag har hört inatt är polisbilar, vanliga bilar, ambulanser osv, och  då kan jag lova att man får huvudvärk ;)... Men igen, tack, tack, tack Tilda för den fina kommentaren, den värmde<3333333333333



En bild på mig och Dina från idag...

Datum: 2012-06-17 / Tid: 20:42:13


Fin hest!


Frågestund!

Datum: 2012-06-17 / Tid: 18:11:58

Hellu!! =D

KOM IGEN!! FRÅGA PÅ!! :D
(föresten vad tycks om "frågestundsbilden"?)
om mer än 10 frågor så blire videobloggning! :D

Filmtime for YOU! :D

Datum: 2012-06-17 / Tid: 18:04:38
Hellu!! =D

hela veckan har vi försökt fixat till min brorsas student och så därför har jag inte kunnat blogga så mkt :(
men iaf så kommer jag blogga mera nu samt videoblogga!! :D

Dina

Datum: 2012-06-17 / Tid: 14:15:49
Hej! Idag redjag Dina och det gick superbra.
Update sen +  ett hiss och diss
//Ella

Snälla...

Datum: 2012-06-13 / Tid: 15:47:07
 www.vibymuppen.blogg.se har skrivit ett väldigt rörande inlägg om ett föl som blivit plågats till döds, snälla läs det inlägget och fundera verkligen (!!!) vad vi ska göra åt detta!



Frågestund! :)

Datum: 2012-06-13 / Tid: 14:52:10

Hellu!! =D

just nu har jag JÄTTE tråkigt och har bestämt mej för att skapa en frågestund! :D
svaren kommer 1 juli! :)

Äntligen!

Datum: 2012-06-13 / Tid: 14:14:59
Jippieee :D Idag kommer mina saker från fionavincent.se, kommer ni håg??






Ledig!

Datum: 2012-06-13 / Tid: 00:29:41
Hellu!! =D

imorgon/idag (13/6-2012) så kommer jag vara ledig ifrån skolan trots att vi slutar på fredag!
det är mest för att jag har inget att göra  skolan för jag har jobbat klart allt samt så behöver jag och mamma fixa till min skolavslutnng samt till min brors student så jag ska hjälpa henne :)

Det var genom detta vi träffades...

Datum: 2012-06-13 / Tid: 00:26:35
Hellu!! =D

det var igenom detta som jag och ella träffades!! <3

Solis ♥

Datum: 2012-06-12 / Tid: 15:51:48
Hellu!! =D

Idag är jag så ledsen :(
Jag kommer inte kunna träffa Solis på hela veckan!!!! :O:((
eller jo.... kanske på söndag :/
kolla bara på veckans schema:
MÅNDAG: redan varit
TISDAG: min syster fyller år
ONSDAG: fick inte för mamma
TORSDAG: rider -.-
FREDAG: skolavslutning + student
LÖRDAG: vi sover över på student festen -.-
SÖNDAG: som jag sa, kanske :)

To Ella! ♥

Datum: 2012-06-11 / Tid: 20:33:16
Du är min bästa vän!! 


Viktigt!!!

Datum: 2012-06-11 / Tid: 16:10:06

Förra veckan blev en häst på Orust knivskuren och fick avlivas, inatt blev ett 6-dagars föl skuret från Brastad så de dog. Nu är det dags att hålla hästarna i närheten och hålla koll för nu är dom inte långt ifrån, håll koll, hjälp oss i detta område och SPRID DETTA VIDARE!!!
Länka på FB, DV, Bloggar, överallt måste detta finnas!
Hästskärare på G igen …


Bloppis?

Datum: 2012-06-11 / Tid: 15:52:35
Hade ev tänkt ha bloppis här... Finns det nåt intresse? :)


Tango snart

Datum: 2012-06-11 / Tid: 14:47:43

Hej ska till Tango idag och dressyr står på schemat... Detta ska vi ha på oss eller enn annan marinblå, ljusblå men vi får se... Men det lutar nog åt denna!..










Hiss/Diss

Datum: 2012-06-10 / Tid: 23:49:46
Hellu!! =D

Nu ska jag göra min första Hiss/Diss :S :D
Produkten heter Horseman's One Step och ser ut så här :)
det är en lädertvål :)
--------------------------------------------------------------
Betyg:
9/10 :)

alltså så  jag produkten :D
---------------------------------------------------------------
Utvärdering:
Prudukten funkar SUPERBRA och hade fått en 10:a om den hade vart lättare att öppna xD

Kommentera + Länka!

Datum: 2012-06-10 / Tid: 23:38:29
Hellu!! =D

Vi har nu kommit på en ide! :D
om man kommenterar 5 st inlägg (man måste skriva sitt namn och sin blogg i spalterna :S) så får man en fetSTOR länkning av oss :)
man kan få länkningar hur många ggr som helst så om du kommenterar 10 inlägg får du 2 fetSTORA länkningar o.s.v :D

Tjoobre!! :D

Datum: 2012-06-10 / Tid: 23:32:33
Hellu!! ;)

Märkte ni något konstigt med dagens Hellu!! =D
jo det gjorde ni nog men det är för att just detta inlägg är inget vanligt inlägg ;)
jag har en liten uppgift för er gulliga läsare :)
jag hoppas (och vill xD) att alla som följer oss via BloggLoveIn (min tolkning xD) skriver en kommentar med sitt namn och sin blogg samt texten "BloggLoveIn" :) Ni som inte följer oss utan bara tittar in någon gång ibland skriver sitt namn och blogg med texten "TANGOSOLISARNA!" :)
detta är för att vi eventuellt ska ha veckans blogg och "behöver" veta vilka som läser våran lilla blogg samt vilka som följer den :)
detta gör vi också för att veta hur många läsare vi har samt hur många som följer oss :)
Kram på er! :) <3

Om och om och om igen...

Datum: 2012-06-10 / Tid: 17:11:58
Känns som att jag bara skriver samma saker hela tiden... :/ HJÄLP MIG!!!!


Ny design snart

Datum: 2012-06-10 / Tid: 12:27:22

Hej alla TangoSolisar! Våran webdesigner Anna kommer ner till oss i Örebro på torsdag och ska fixa en ny somrig design när det börjar bli sommarlov... :)


Film på hoppträningarna?

Datum: 2012-06-09 / Tid: 22:25:31
Vill ni ha filmer på hoppträningarna?


Fiskat

Datum: 2012-06-09 / Tid: 22:11:59
Hellu!! =D

idag har jag först ridit och sen åkte vi till sommarstugan för att städa ut logen till min brorsas student men så blev det inte då det regnade och åskade :P
när regnet gick över så åkte jag och min pappa ut och fiskade fast ingen av oss fick någon fisk xD


bild från förra sommaren när pappa, hampus och jag var ute med båten :)


2 månader...

Datum: 2012-06-09 / Tid: 18:42:40
Hej!!! Nu har vi haft bloggen i exakt 2 månader! Kuligt, Kuligt!! Detta firar vi med en liten tävling... Det enda du behöver göra är att gissa vem av oss som kom på idén att starta TangoSolisarna... Den som först gissar rätt blir länkade 4 gr på en månad och samt en länkning på FB!!! Hipp, Hipp Hurra, Hurra, Hurra för TangoSolisarna

 

Nästa inköp

Datum: 2012-06-09 / Tid: 17:45:10






Kommentera

Datum: 2012-06-08 / Tid: 21:48:16
Kommentera mera! Annars är´det ju inge kul :(


Tack mamma! :*

Datum: 2012-06-08 / Tid: 20:39:35
Kolla vad mamma klickade hem till mig idag :O Väskan och armbandet är från Fionavincent och man måste bara älska dom!







                     Väskan kostar 249:- och Armbandet 109:-



10 saker ni inte visste om mig

Datum: 2012-06-08 / Tid: 15:00:50
  1. Jag tycker mormors mat är godare än Mcdonalds...
  2. Innan jag somnar brukar jag räkna får i typ 2 timmar
  3. Jag HATAR lakris!
  4. Jag är över 155 cm lång
  5. Jag har en till blogg med en kompis som jag kommer länka i ett annat inlägg
  6. Min bästis heter Felicia och är 2 yngre än mig
  7. Jag är mer med äldre en med jämnåriga..!
  8. Jag är livrädd för spindlar och hissar
  9. Min mamma är finsk vilket innebär att jag är halvfinsk
  10. Jag har haft Dina sedan jag var 8 år


Tävling!

Datum: 2012-06-08 / Tid: 14:24:14
Jag är med & tävlar om ett valfritt smycke från fionavincent.se hos nellieberntsson.se



Länkbyten?

Datum: 2012-06-08 / Tid: 13:52:15
Vi gör gärna länkbyten så det är bara att hojta ;)


Ny bikini

Datum: 2012-06-07 / Tid: 21:28:04
Hej, idag var jag på marieberg med min kompis Amanda... Vi ska bada med klassen på tisdag och båda behövde en ny bikini så mamma fick skjutsa oss... Vi köte tillochmed likadana bikinis ^^ Dock fick vi inte tag på nån underdel så det blev bara en överdel! Ps, vet inte när bilderna på Sabina och mig kommer men dem kommer! Här kommer en bild på bikinin jag och Amanda köpte :)





Film?? :)

Datum: 2012-06-06 / Tid: 21:27:19
Hellu!! =D

Jag och en i min klass ska sjunga och spela piano t skolavslutningen och då undrade jag om ni ville ha film eller liknande? :) svara gärna!! :D

Har också en till fråga :)
tycker ni att vi ska ordna en tävling? :)
det kommer inte bli kanske så värdefulla priser som 1 schabrak eller nåt men typ lite olika små grejer som 1 redigerad bild och en fetstor länkning :D

svara gärna där med! :D


TRÖTT!!!! :P

Datum: 2012-06-06 / Tid: 21:22:57
Hellu!! =D

just nu är jag skit trött!! :P har klippt gräset i sommar stugan hela dagen typ :P skulle egentligen åkt t stallet och rida men mamma sa att vi kunde åka t stallet o vi kunde rida hur mkt som helst så fort vi blir klara med sommar stugen t min brorsas student :D så det är bra :D



Uteritt med Sabina

Datum: 2012-06-06 / Tid: 15:37:42
Idag blev det faktiskt inte alls som jag hade tänkt mig... Det var ju sagt att jag skulle rida med Julia men så blev det inte..! Istället var jag i stallet ca kl halv tio med Sabina (Dinas medryttare) för att rida ut... Sabina red Dina och kag Tango och det blev en härlig dag med många skratt! Bilder..? Kommer SJÄLVKLART!!! Ska bara försöka klura ut hur jag för över dem från min mobil till mammas eftersom det är hennes mobil jag bloggar från... Och nu kommer det som egentligen skulle ha varit en bild (//Ella är det jag menar)  ;)                                                                                                                                                                                                                                                                                       //Ella

Amsterdam

Datum: 2012-06-06 / Tid: 13:05:12
Hellu!! =D

igår fick jag rida en jätte snäll och fin häst som heter Amsterdam :)
hon var JÄTTE snäll och skön att rida! :)

Bild från: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=617697


IKEA nurå+lite update om imorn

Datum: 2012-06-05 / Tid: 18:38:35
Tja, ska t IKEA och köpa köksbord... Men aja imorn ska jag och Julia till stallet och riiidaa xD (Självklart på Tango och Solis)... Tänkte köra på en vit, marin och röd outfit... Vad tror ni om det?? Kan inte göra //Ella bilderna från mobilen så det får bli såhär nu :*
//Ella

IKEA nurå+lite update imorn

Datum: 2012-06-05 / Tid: 18:37:49
Tja, ska t IKEA och köpa köksbord... Men aja imorn ska jag och Julia till stallet och riiidaa xD (Självklart på Tango och Solis)... Tänkte köra på en vit, marin och röd outfit... Vad tror ni om det?? Kan inte göra //Ella bilderna från mobilen så det får bli såhär nu :*
//Ella

Tävla, piano konsert, ridning, vara med kompisar, skolan, piano o.s.v

Datum: 2012-06-04 / Tid: 22:59:42
Hellu!! =D

Har inte kunnat och kommer inte kunna blogga så mkt nu innan sommar lovet för att det är skit mkt med skolan nu innan vi slutar :P aja ska försöka in o blogga så mkt jag kan :)

Kattunge någon??

Datum: 2012-06-04 / Tid: 22:09:37
Hellu!! =D

Någon som vill ha en kattunge gratis? :)
min kompis farmor skänker bort kattungar och det finns bara 2 kvar :O ;)
om ni inte har sett det så kommer inte Ella kunna blogga så mkt nu när hon flyttar men det får hon ta igen och vi två håller ju kontakten så jag får väl uppdatera för henne när jag har tid för det är så himla mkt vid skolan nu när man snart slutar så jag hinner inte riktigt uppdatera :P

Nu

Datum: 2012-06-03 / Tid: 12:46:57
Ska äta, update snart
//Ella